En İyi Multi Player Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Ziyaretçi Defteri  Giriş yapGiriş yap  

Bebeğim Olur mu? (Muahahhahah XD)

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Rep gücü : 315
Rep seviyesi : 0

Bebeğim Olur mu? (Muahahhahah XD) Empty
MesajKonu: Bebeğim Olur mu? (Muahahhahah XD)   Bebeğim Olur mu? (Muahahhahah XD) Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:00 pm

Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz..?" "Benim anneannemin bebegi olur mu???" Ogretmen tabi cok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak icin biraz yaslidirlar" diye gülumsemis.. Bizim bidik yine sormus: "Peki annemin bebegi olur mu??" Ogretmen cevaplamis: "Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikce bebekleri olma ihtimali de azalir" Derken kucuk kiz "Peki ogretmenim.."demis.. "ya benim bebegim olurmu??" Ogretmen gulmus: "Canim senin yasin daha cok kucuk, olur mu oyle sey??" Bunun uzerine arka siralardan erkek cocuklardan biri bagirmis: "BAAAAAK!!! BEN SANA BISEY OLMAZ DEMEMIS MIYDIM"
http://mmogr.eniyiforum.org

Bebeğim Olur mu? (Muahahhahah XD)
1 sayfadaki 1 sayfası