SpeedyShare Linki:http://www.speedyshare.com/263648694.html
Dosya.Tc Linki:http://www.dosya.tc/JoJoMuLTiV4_9881.rar.html
Rapidshare Linki:http://rapidshare.com/files/275897613/JoJoMuLTi_V4.rar
Uploaded.To Linki:Silindi !
DosyaUpload Linki:http://www.dosyaupload.net/download.php?file=895JoJoMuLTi%20V4.rar
DosyaLoad Linki:http://www.dosyaload.net/download.php?file=5f374acd49fa13e84fa85073b363b579
Kurulum:
1- Patch Dosyasını Açın ve Dosyaları Çıkarta Basın.
2- Yama Dosyasına Tıklayın. 2 Tane Mesaj Geleecektir. Her ikisi de başarısız derse;
1- AutoItX3.dll kopyalayın, Patch Dosyasını Açın, Dosyaları Çıkartın altında system32nizin yeri yazar. (Bunu system32 nerde bilmeyenler için söyledim) Oraya Gidin ve yapıştırın(AutoItX3.dll 'yi az önce kopyalamıştık ya...)
2- Ardından, başlata tıklayın (sol alt köşede). Çalıştıra tıklayın. Ve oraya şunu yazın: "regsvr32 AutoItX3.dll" (Tırnaklar Olmadan) ardından tamama basın.
3- Ardından JoJoMuLTi'ye Girin. Sakın JoJoMuLTi'nin yerini değiştirmeyin yoksa çalışmaz. Kısayol oluşturabilrsiniz.
Bu Sürümde Neler Değişti?
- Map Hack Hatası temelli çözüldü. Artık o hatayı vermesi proje değişmediği sürece imkansız.
- Aşırı Kullanıma karşı sınırlama getirildi, Hız max: 500 Atack Speed max: 50 oldu. İleride öneri ve şikayetlere göre düşürülebilir yükseltilebilir.
- Savaşlarda kullanım ihtimaline karşı önlem geliştirildi, eğer savaştayken programı açarsanız veya program açıkken savaşa girerseniz yaklaşık 15 sn hiç bir uyarı vermeden kapatmanız için bekler. Eğer savaşta 15 sn kullanmaya devam ederseniz size hiç hoşlanmayacağınız bir cezayı verir; oyunu sormadan kapatır, ve ilk giriş denemesini yaptıktan sonra 10 dk beklemek zorunda kalırsınız. Böylece savaşa da giremezsiniz...
- Arayüz kaldırıldı; düşük sistemde kasma, register yapamayanlar...
- Değerler kasmayan en yüksek değerlere getirildi
-% Sınırsızdaki hata; autoitle halledildi.
-Map Hack ID'leri eklendi !
Özellik Açıklamaları
Speed Hack:
En az 150 Yazın ve aradaki farkı görün. Kapat seçeneği yeni programda mevcut. Ama siz boşluğa 0 yazıp hileyi çalıştıra basarak da kapatabilirsiniz.
Atack Speed Hack:
Atak hızı hilesi hızı serbest bırakıldı. Herkes istediği kadar yapabilir. Diğer açıklama silindi. İstediğiniz sayıyı koyabilirsin.
Hp Mp Ayarları:
En fazla uğraştığım kısım burası ama şu anda sorunsuz bir şekilde hiç bir kasma olmadan çalışıyor. Max %50 dir. Daha fazla ileriye gitme şansı yoktur.
Açılan En Son Yer:
Burayı yapabilmeniz için oyuna girdikten sonra en az bir NPC ' ye uğramış olmanız gerekmektedir. Uğramadıysanız açılmaz rapor verir. Buraya ister eczacı ister depo koyarak zenginliğinize zenginlik katabilirsiniz. Bu sayede bir çok kişi payını alacak bu işten. Benim için olmazsa olmazlardan : )
Chat Ve Canlı Destek:
Bir çok arkadaşımız şikayetçiydi belirli hatalardan, bundan dolayı chat açtım. Burdan anında öğrenebilirsiniz sorununuzu.
Auto Login:
Tüm Serverlara uyumluluğu vardır, Çalıştırabilmeniz için Karahan Launcherinda Ekran Ayarlarına Gelin, Tam ekran modu 1024 768 ' i seçin. Yoksa çalışmaz.
Otomatik Toplama:
Otomatik toplama 1 saniyede 1000 nesne toplama kapasitesine sahip yanlış duymadınız . Ama oyunda lag olduğunda 1000 saniyede 1 defa bile toplamıyor .
Makro & Spam & Ve Diğerleri İçin:
Flood olarak kullanmayın lütfen, ayıp edersiniz. 1 Saniye için 1000 yazın. Kaç saniye istiyorsanız * 1000 le çarpıp yazınız.
Auto Attack:
Extreme'nin bir zamanlar virüslü botundaki oto atak scriptleridir. Bot virüslü olduğu için pabucu dama atılmıştı ama baktım oto atak için gerekli olan dosyalar virüssüzdü bende niye boşu boşuna kullanılmasın dedim koydum. Extreme'ye sormadım nasıl ulaşabiliceğimi bilseydim bi sorardım ama dedim ya ulaşamadım. Hakkını helal etsin. Kendimde script hazırladım aynısını yaptım ama döngüyü bulamadığımdan extremininkini kullandım(İsteyen olursa
jojopapi@karahanonline.org). Kim ne der bilemem ben kullanılmayan virüs var sanılan bir şeyin virüssüz taraflarını aldım koydum. Kesinlikle ben yaptım demiyorum. Autoitscriptlerinden iyi anlayan biri varsa kendi scriptimizi "for... next" döngüsünü söylemesi karşılığında hazırlayabiliriz.
Sinema Modu:
Zoomdur kullanınca anlarsınız zaten. Çok yakında CE kodunu da vericem ama CE yi açıp kapatıp oyuna girince bilgisayar rest atıyor.
SideBar:
Kolaylık olması açısından böyle yaptım. Hepsi çalışıyor.
% Sınırsız Oto Hp & Mp:
Artık Bu değerleri tamamen siz belirtebiliyorsunuz. Lagda duraksama yapmaz, siz basamasanız bile o basar
Map Hack:
Oyunun kendi dosyasındaki "Map Id" Lerini kullanarak istediğiniz zaman istediğiniz yere ışınlanaiblirsiniz. Tabi; maplerin birbirine uyumlu olması gereklidir. Peki Map ID ' ler nerde bulabilirim? SideBar'da Map Hack'e tıklayın ve Map ID listesine tıklatın. Buradan istediğiniz harita ID ' sini bulabilirsiniz.
Oto Hp & Mp Alarmı:
Bunu oyunun kendi otopotu için yaptım 3. sayfadaki E veya R deki potlar bitince veya belli bir miktar kalınca siren sesi çalar. Bu sayede anında topuk yapabilirsiniz.
Otomatik Yükleme:
Buu yükleme sayesinde Registry Editörünüz veya system32'ye yazma kapalı olmadığı müddetçe kesinlikle JoJoMuLTi ve diğer hack programları çalışır. Her açılışta program tarafından kontrol edilir, eksik dosya bozuk dosya bulunma ihtimalinde anında silinir veya onarılır.
Otomatik Kayıt:
Programdan çıktığınz anda Oto Hp Mp (max %50), speed hack , atack speed hack , % sınırsız Hp & Mp değerleri otomatikman programın kendi kaynağına yani serverina kaydedilir. Bu sayede her açılışta en son açtığınız değerleri girmeniz gerek kalmaz. Tek yapmanız gereken aç tuşuna basmak
JoJoMuLTi V4 - Savaşlarda Kullanılmaz !
Alıntıdır...